zondag 30 november 2014

Het regent gehaktballen

Vandaag weer een kinderfilm voor jullie, en deze keer gaat de review over de film het regent gehaktballen (in het Engels Cloudy with a Chance of Meatballs).
De titel verraad het al er zal vast een hoop eten voorkomen in deze film en dat klopt! De film begint met een grauw stadje waar ze elke dag ansjovis moeten eten omdat daar een grote overvloed aan is omdat niemand het wil kopen. Flint is een jonge uitvinder met de droom om een apparaat uit te vinden die eten uit de lucht laat komen.



Flint heeft al meerdere mislukte experimenten waardoor niet iedereen er zo goed in geloofd. Toch lukt het hem. Hij wordt de held van de stad en de bewoners van zijn stad gaan zeggen aan flint wat ze graag te eten willen. De machine gaat hier alleen wel wat foutjes door maken door de vele bestellingen.
Flint is ook stapelverliefd op de weervrouw Sam. Sam is eigenlijk ook een nerd maar ze doet zich zo niet voor omdat ze op tv komt. Flint neemt haar mee op date en heeft een giga gelei pudding voor haar gemaakt omdat ze hier van houd. Sam is ook verliefd op Flint en samen hebben ze het erg gezellig.
De machine wordt steeds groter. Uiteindelijk wordt het 1 groot zwart gat. Flint gaat samen met Sam en een paar andere ervoor zorgen dat de machine stopt want er komt nu reuze eten naar beneden die de stad anders zullen vernietigen.
Dit alles klinkt toch al als een grappige film vind je niet? Ik vind het een grappige film, niet heel erg boeiend maar leuk voor een zondagmiddag. Er is ook al een deel 2 van deze film alleen die heb ik zelf nog steeds niet gezien. Ik zal hem binnenkort maar eens gaan kijken.
Ik geef deze film daarom 3 sterren.

Hebben jullie het regent gehaktballen al eens gezien? Zo ja wat vonden jullie er van? Laat het weten in de comments.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten