zondag 16 november 2014

K3 Bengeltjes

Vandaag heb ik weer een nieuwe kinderfilm waar ik een review over ga geven en deze keer is het de film K3 Bengeltjes. Iedereen kent ze wel Karen, Kristel en Josje. Ik zelf was vroeger als kind ook echt fan van K3 alleen toen was het natuurlijk Katleen in plaats van Josje.
K3 begeltjes is niet de eerste film van K3 maar ik vind het persoonlijk wel 1 van de leukste. De film begint dat K3 vlucht voor hun kleine nichtjes die een weekend bij hun blijven logeren. Ze maken de meiden alleen helemaal gek door een bende van het huis te maken en bijvoorbeeld Kristel vast te binden. De engelen in de hemel krijgen een bericht van bengeltjes en een nieuwe engel moet op het adres van K3 3 meisjes halen die omgetoverd moeten worden tot bengeltjes. 1 met rood haar 1 met zwart haar en 1 met blond haar. Als hij daar aankomt worden de nichtjes net opgehaald en ziet de engel hun dus niet. Dan ziet hij Josje, Karen en Kristel en denkt hij dat het om hun gaat.

Karen Kristel en Josje worden dan omgetoverd tot bengeltjes en moeten 24 uur braaf zijn. Dat lukt bijna tot hun buurman komt met een lelijk schilderij en vraagt om de mening van de meisjes. Kristel kan het niet over haar hard verkrijgen te zeggen dat het lelijk is en zegt dus dat ze het mooi vind alleen dan heeft ze dus gelogen. Als gevolg daarvan moeten ze 2 uur met een lange neus lopen en moeten ze daarna weer 24 uur braaf zijn.

Vanaf dat moment wordt het er niet beter op. Ze gaan kibbelen ze zijn ijdel ze zijn gulzig en al die dingen hebben een eigen straf. Bij kibbelen krijgen ze een zware stem, bij ijdel zijn krijgen ze een snor en bij gulzig zijn worden ze een stuk dikker.


Helaas heeft K3 ook een benevied concert gepland staan en daar kunnen ze natuurlijk niet dik, met een snor en zware stem en lange neus komen. Ze proberen 24 uur niks te doen maar dit lukt de meisjes gewoon echt niet. Het blijkt alleen dat als ze een goede daad doen ze ook weer engeltjes worden. Ze besluiten dat ze het benevied concert gewoon moeten doen ook al zien ze er niet uit en dan worden ze weer normaal omdat ze een goede daad hebben verricht.

Dan moet de engel dit keer wel echt de nichtjes van K3 halen maat weer gaat dit mis en zo eindigt de film. Ik vind het een grappige film en zeker een leuke film voor op de zondagmiddag.
Ik geef deze film 3 sterren. Het is niet een hele fantastische film maar wel vermakelijk.
Hebben jullie de film K3 bengeltjes al eens gezien? Zo ja wat vonden jullie er van? Laat het weten in de comments.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten