vrijdag 31 oktober 2014

Remember me


Remember me gaat over Tyler Hawkins. Hij is zijn oudere broer verloren omdat hij zelfmoord heeft gepleegd en daar heeft Tyler het erg moeilijk mee. Ook heeft Tyler niet zo'n sterke band met zijn vader, hij zou willen dat zijn vader er vaker voor hem maar vooral z'n jongeren zusje is en niet altijd alleen maar met z'n werk bezig is.

Op een avond bij een avond op stap raakt Tyler betrokken bij een vechtpartij, hij wilde alleen helpen maar hij werd door een hardhandige politie agent opgepakt.
Zijn beste vriend komt later op het idee de politieagent terug te pakken door Tyler met z'n dochter te laten daten. Tyler krijgt alleen echte gevoelens voor haar waardoor hij haar niet kan vertellen over de reden dat ze elkaar ontmoet hebben.
Tyler en Ally krijgen een relatie en Ally komt zelf bij Tyler wonen nadat ze ruzie heeft gekregen met haar vader. Ally en haar vader hebben ook niet z'n beste band. Toen Ally nog een klein meisje was is haar moeder voor haar ogen vermoord op een avond bij een metrostation en sinds die is haar vader heel erg beschermend.

1 van de dingen in deze film die me heel erg zijn bij gebleven is het moment dat het jongere zusjes van Tyler (Caroline) gaat logeren bij haar klasgenootjes. Wanneer ze wakker wordt is haar haar kort geknipt door de meisjes. Dat stukjes vond ik zo zielig. Wanneer haar ouders verhaal gaan halen zegt de moeder waar ze hebben geslapen dat de meisjes niks hebben gedaan maar dat ze het zelf heeft gedaan maar dat is natuurlijk niet zo. Tyler gaat door het lint. Wanneer Caroline haar haar in model is geknipt en weer naar school gaat brengt Tyler haar. Als ze gaat zitten gaat hij naar het desbetreffende meisje die het haar van z'n zusje heeft geknipt en haar eens goed laat schikken en hij vernielt het klasgenoot. 
Na een tijd komt het natuurlijk uit waarom Tyler en Ally elkaar hebben ontmoet en dan wordt Ally natuurlijk boos. Gelukkig komt dit wel weer goed en ook met de vader van Tyler komt het goed.
Op het einde merkt Tyler ook dat z'n vader meer van hem houd dat dat hij dacht.

De film eindigt wel heel erg naar hij eindigt namelijk op 11 september 2001. Wat er dan komt spreekt misschien voor zich maar ga ik niet helemaal verraden.


Zelf vind ik het een hele mooie film, Robbert Pattinson zie je zo ook eens op een andere manier van Edward uit twilight.

Ik heeft deze film dan ook 4 sterren!


Deze film is ook via netflix te kijken dus als je een abonnement hebt en deze film nog niet kent is het zeker een aanrader!
Hebben jullie deze film wel al gezien laat dan in de comments weten wat jullie er van vonden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten