maandag 10 november 2014

mijn top 5: meidenfilms.


Meidenfilms er bestaan er erg veel van maar ik hem ook zo mijn favorieten natuurlijk en die wil ik graag met jullie delen.

Op nummer 5:
She's The man.
Wat doe je als je meisjes voetbal team ermee moet ophouden? En je niet mee mag doen met het jongens team van je eigen school?Dan ga je je verkleden als je tweelingbroer en op zijn school mee proberen te doen met het jongensteam. Dit levert natuurlijk veel grappige stukjes op omdat het natuurlijk gek is om je als meisje voor te doen als jongen. En dat je er dan ook nog voor moet zorgen dat niemand er achter komt dat je een meisje bent. En dan heeft haar broer ook nog een gestoorde vriendin Monique die natuurlijk zal zien dat zij Viola is en niet Sebastiaan. Nog een groot pluspunt aan deze film Channing Tatum komt veel in deze film voor!





Op nummer 4:A Cinderella story.
Sam blijft alleen over als haar vader onverwachts overlijd en haar stiefmoeder alles erft. Ze wordt dan gebruikt als slaaf door haar stiefmoeder en haar tweeling stiefzusters. Ze is al jaren verliefd op Austin Ames de populairste jongen van de school maar dat hoeft hij niet te weten. Ze chat elke dag met hem alleen weet hij niet dat hij chat met Sam en zij niet dat ze chat met Austin. Ze besluiten dat ze elkaar ontmoeten op het schoolbal en zij komt er dan achter dat het Austin is alleen hij niet dat het Sam is. Ze moet snel weer weg omdat ze van haar stiefmoeder niet naar het val mocht. Ze verliest tijdens het wegrennen haar mobieltje en daarmee wil Austin zijn droom vrouw gaan vinden. Het is een zielig maar wel romantisch verhaal en Hilary Duff speelt de rol van Sam erg goed vind ik zelf.



Op nummer 3:
Wild Child.
Poppy verloor haar moeder al erg vroeg. Ze is daardoor nogal opstandig zeker wanneer haar stiefmoeder bij haar in huis komt wonen zorgt ze dat alle spullen van haar stiefmoeder in de zee gaan. Haar vader vind dat ze te ver is gegaan en stuurt haar naar een kostschool in Engeland. Poppy ziet dit totaal niet zitten en wil er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer in LA zit. Dus gaat ze proberen om geschorst te worden. Ze raakt bevriend met haar kamergenoten en die willen haar helpen. Alleen wat Poppy niet had zien aankomen is dat ze verliefd wordt op Freddie de zoon van de directrice en als ze er ook nog eens achter komt dat haar moeder ook op dezelfde kostschool heeft gezeten wil ze niet meer zo graag weg maar gaat ze zich steeds meer thuis voelen in Engeland.




Op nummer 2:
Sleepover.
Sleepover gaat over Julie die een slaappartij geeft alleen heeft haar moeder wel aardig wat regeltjes opgesteld van wat ze niet mogen. 1 van de vriendinnen gaat ook verhuizen dit is dus haar laatste ding voor ze gaat verhuizen met haar vriendinnen. Uiteindelijk gaan ze samen met de populaire meiden een wedstrijd houden. Daar zitten nogal vreemde opdrachten tussen maar ze moeten allemaal buitenshuis wat ze niet mocht. 1 voordeel haar moeder is niet thuis en haar vader is aan het klussen maar die is niet zo handig en ze heeft haar broer zover gekregen dat hij ervoor zorgt dat hun vader niet merkt dat Julie en de meiden er niet zijn. Het is een grappige film vol met tiener en vooral meiden problemen. En natuurlijk het gevecht over wie is er het populairst.




Op nummer 1:
Mean girls.
Dit blijft natuurlijk de topper van de meidenfilms. Wanneer Cady vanuit Afrika verhuist naar Amerika en dan naar een high school gaat veranderd haar hele leven. En al helemaal als ze "bevriend" raakt met de populairste meiden van de school. Cady begint als lief meisje maar wordt naarmate ze meer omgaat met de "plastics" steeds gemener. Dat ziet ze zelf alleen niet zo zij ziet alleen maar Aaron waar ze smoor verliefd op is maar het vriendje is van Regina, en als 1 ding natuurlijk niet mag is het dat Cady met haar vriendje iets mag beginnen. De meiden hebben een boek waar ze alle gemene dingen inschrijven van alle meiden van de school het Burn book. Als Regina er achter komt dat Cady helemaal niet zo'n goede vriendin is zorgt ze ervoor dat iedereen het Burn book te lezen krijgt en dan gaat het helemaal mis natuurlijk. Dit blijft gewoon een top film en Lindsey Lohan was hier nog normaal en ze speelde de rol van Cady erg goed. Van mij mag er best nog een reünie komen van deze film.


Wat vonden jullie van mijn top 5? En wat is jullie top 5? Laat het weten in de comments.

3 opmerkingen:

  1. Sleepover heb ik nooit gekeken, de rest wel en ik was er heel erg fan van vroeger

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken alle films, behalve Sleepover... Die ga ik maar eens in de download zetten haha. En Mean girls blijft echt een fantastische film!

    Liefs,
    www.revive-style.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken ze alle 5, vooral she's the man vond ik zo leuk! X

    BeantwoordenVerwijderen